Kupa Bardak Baskı Fiyatları

Kupa Bardak Baskı Fiyatları

Kupa, çay ya da kahve gibi sıcak içeceklerin eli yakmaması ve daha fazla içilebilmesini sağlamak amacıyla üretilmiş bir tür bardak çeşididir. Şeffaf cam halinde olduğu gibi tek renk ya da rengârenkte olabilir. Kupa bardaklarda tasarım tüketicinin tercihine göre belirlenir. Kupa bardak baskısı, tüketicinin var olan bir tasarım üzerine istediği bir yazı, karakter ya da figürün basılması işlemidir. Kupa bardak baskı fiyatlarını belirleyen şey ise istenilen tasarımdır. Yani nasıl bir tasarım ve nasıl bir kupa seçilmişse fiyatlarda ona göre belirlenir.

Kupa bardak baskı fiyatları daha çok bardağın güzelliği ve tasarımın özelliği ile alakalı bir durum demekte yerinde olacaktır.

Kupa Bardak Baskısı

Kupa baskı bardak kişisel bir tercih olabileceği gibi kişiye özel olduğundan dolayı mükemmel bir hediyelikte olabilir. Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde sevdiğiniz insanlara sizi hatırlatacak bir hediye vermek onları ne kadar çok önemsediğinizi hatırlatacağı gibi aynı zamanda heyecanlandıracaktır.

Kupa bardak baskısı özellikle iş yerlerinde tercih edilen bir yöntemdir. Firmalar kendi logo ve iletişim bilgilerinin yer aldığı bilgileri bardak üzerine baskı yaptırarak gerek çalışanlarını gerekse müşterilerini kurumsal bir vizyon içerisine alırlar. Bir işyerinde tek düzen oluşturmanın çok büyük faydası vardır. Örneğin o işyerinde her şeyin bir plan dahilinde yapıldığını gösterir ve müşteri güvenini artırır. Basit bir baskılı bardak çalışanların tüm performanslarını arttırmaya bile yeterli olacaktır. Bunun için kupa baskılı bardakları aslında her yerde kullanabilirsiniz.

Kupa Baskı Çeşitleri

Kupa bardak baskı çeşitleri 3 farklı alanda toplanabilir. Bunlar şöyledir: Kişiye özel kupa baskı herkesin kullanabileceği bir baskı türüdür. Reklam amacı gütmediğinden dolayı kişinin isteğine göre tasarlanabilir. Sosyal medya platformu için kupa bardak baskıdır, bu tip baskıda sosyal medya kanalında reklam amaçlı kullanılabilir. Sihirli kupa bardak baskısı ise kurumsal firmaların tamamen reklam amacıyla yaptırdıkları ve promosyon olarak müşterilerine sundukları bardak türüdür.

İster bireysel isterseniz şirketiniz için kupa baskı bardak tasarımını sitemizden online olarak yapabilir ve sipariş oluşturabilirsiniz. Bize https://yapyolla.net/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Canlı Destek