Tasarım Tişört Nasıl Hazırlanır?

Tasarım Tişört Nasıl Hazırlanır?

Eskiden matbaaların yaptığı pek çok baskı işi dijitalleşmenin etkisiyle birlikte daha modern bir hal almış ve sadece kağıda baskının üzerine çıkarak kumaş üzerine baskı işi de yapılmıştır. Tasarım tişörtler ise bu noktada ön plana çıkan tasarımlar arasında yer alır.

Tasarım Tişörtlerin Hazırlanması

Tasarım tişörtlerin hazırlanması ilk dönemden çok daha basit ve bunun içinde bir tasarımcı olmaya gerek kalmıyor. İster kendi çiziminiz olan bir tasarımı isterseniz sadece yazılarla anlam kazandırmış olduğunuz bir tasarımı online olarak sitemiz üzerinden yüklediğinizde baskıya hazır hale getirmiş oluyorsunuz.

Tasarımlarınızda özgürlük esas olmalı, yani tişörtünüzün üzerinde olmasını istediğiniz her şey tamamen size aittir. Bir kullanıcı sevdiği bir sözü, anlamlı mesaj içeren bir yazıyı tişört üzerine baskı haline dönüştürebilir.

Tasarım yapılırken öncelik her zaman hayal gücünüzden yana olmak zorundadır. Hayal gücünüz karakterinizi ortaya koyarken marjinalliğinizi de bir anlamda belirleyecektir. Bazı tişört tasarımları vardır ki onlar her zaman kullanıcısının karakterini açıklayabilmek adına oradadır ve olmak zorundadır. Kullanıcı yazdığı bir yazıyla çok şey anlatmaya çalışabilir. Anlatamadıklarını ise doğrudan görsele dökebilecektir.

Özel tasarımların en önemli özelliği tek olmasıdır. Yani kişiye özel olarak sunulan bu tişörtlerin bir başkasında olmaması ise oldukça önemlidir. Kullanıcı giydiği tişörtün kendine ait bir tasarım olduğunu bilmesi daha rahat hareket etmesine imkan sağlayacaktır.

Tişört Baskı Yöntemleri Nelerdir?

Günümüzde en yaygın olarak kullanılan yöntemlerden biri dijital baskıdır. Bilgisayarların devreye girdiği bu metotta genellikle reklam amacı ile üretilen ürünler üzerinde uygulama yapılır. Maliyetinin düşük olması en önemli avantajı olurken bu uygulama geniş bir alanda tercih edilir.

Eğer sizde kendinize ait bir tişörtünüz olsun istiyorsanız o zaman tasarımınızı internet sitemiz üzerinden yükleyerek baskı için hazır hale getirebilirsiniz. Tişört seçeneğiniz ise sizin belirleyeceğiniz bir model olacaktır.

Bir yanıt yazın

Canlı Destek