Forma Baskı Yapımı

Forma Baskı Yapımı

Forma baskı yapımını anlatmaya başlamadan önce isterseniz, forma nedir, forma ne zaman giyilir, kimler forma giyer gibi soruların yanıtlarını vererek başlayalım. Bu sayede forma baskısını yaptırmak için geçerli nedeni anlamış olursunuz.

Forma sporcuların kullandığı bir üründür. Forma giymek için profesyonel bir sporcu olunması gerekmez. İster profesyonel olsun ister olmasın herkes forma giyebilir. Formaların en önemli özelliği tuttuğunuz takımın belli olması ve spor yaparken terinizi daha kolay emebilmesidir. Bu açıdan bakıldığında ise forma yaptırırken ya da forma satın alırken kullanılan kumaşın kalitesine dikkat edilmesi gerekir. % 100 mikro polyester kumaşlar forma yapımında en ideal olandır.

Formanın Amacı Nedir?

Formaların en önemli amacı saha içerisinde birliğin yani takım olduğunu gösterebilmenin yoludur. Bazı durumda sponsurluklar da alınarak ek bir gelir halini alabilir, ancak bunun bir reklam aracı olarak kullanıldığını düşündüğümüzde genelde profesyonel sporla uğraşanlar için bir sponsorluk aracı olabilir.

Formayı Kim Giyer?

Formalar yukarıda da belirttiğimiz gibi bir takımın mensubu olan herkes giyer. Takımın belli olması içinde renklerinin ve logosunun olması gerekir. İşte forma baskı bu noktada dikkatleri çeker ve insanların bizi tercih etmeleri için geçerli bir nedendir.

Forma Bastır

Formanız ister profesyonellik içersin ister içermesin mutlaka üzerinde logo, simge, yazı olması gerekir. Baskılı forma teknolojisi ise bu noktada istenilen forma tasarımını yapmanızı kolaylaştırır. Sitemizden online olarak hazırlayacağınız formanızı baskı öncesinde görebildiğiniz gibi değişiklikler yapabilir ve tam kafanıza uygun tasarımı oluşturabilirsiniz.

Forma Neden Bu Kadar Önemlidir?

Yukarıda aslında neden önemli olduğunu belirttik, ancak burada tekrar altını çizmek gerekirse formalar takımın düzenini ve yerini belirtmek amacıyla olması gerekir. Forma olmadan resmi bir müsabakaya girilmesi söz konusu değildir, bunun için yapılan spora göre formalarında standardı vardır. Eğer bireysel olarak forma bastıracaksanız bu durumda standartlarınızı kendiniz de belirleyebilirsiniz.

Baskılı forma modelleri için https://yapyolla.net/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Canlı Destek